perfume-with-passion-header

 

FAQ-header.jpg

FAQ / Veel gestelde vragen

over parfum algemeen
Wat is het voordeel van een op olie gebaseerd parfum?

Een belangrijk voordeel is dat parfum op oliebasis de huid niet uitdroogt en daarom zeer geschikt is voor een droge huid.

De geur op oliebasis hydrateert de huid, maar zorgt er ook voor dat de geur langer op de huid blijft zitten. Op olie gebaseerde parfums zijn algemeen bekend als "de huidgeuren". Door de lichaamstemperatuur wordt de olie geleidelijk verwarmd en begint de geur te verdiepen. 

Op olie gebaseerde parfums zitten meestal in een kleiner flesje, omdat ze een hogere geur concentratie hebben. DERQX parfum is een oriëntaalse geur en op olie gebaseerd.

 

Back to top
Wat is het verschil tussen parfum, eau de toilette en aftershave?

Parfum is een mengsel van diverse geurstoffen in een oplosmiddel . Meestal is dit oplosmiddel alcohol, maar bij DERQX is dit olie. Parfum is de hoogste concentratie van een geur. Het bevat het hoogste percentage geurbestanddelen. Zo’n 20-40%. Omdat het, het hoogste percentage geurbestanddelen bevat, is een paar druppels vaak al voldoende voor de hele dag.

Eau de toilette bevat minder geurbestanddelen dan parfum. Eau de toilette bevat ongeveer: 5-10% geurbestanddelen. Eau de toilette wordt over het algemeen het meeste verkocht. Het is ook goedkoper dan parfum. Oorspronkelijk was eau de toilette bedoeld als een verfrissende body splash. Het blijft dan ook minder lang hangen dan parfum. Eau de toilette kan halverwege de dag worden bij gespoten om de geur weer te versterken. Eau de toilette wordt meestal verkocht in verpakkingen van 50-100ml.

Aftershave bevat het laagste percentage geurbestanddelen, namelijk: 2-4%. Aftershave is uiteraard alleen bedoeld voor heren en wordt verkocht in verpakkingen van 100-200ml.

"the power of passion" is een parfum en wordt verkocht in een 3ml. verpakking.  

Back to top
over DERQX parfums
Hoe en waar breng ik DERQX aan?

Anders dan op alcohol gebaseerde parfums wordt DERQX parfum niet aangebracht met een verstuiver. 

apply-small

DERQX masseer je in. DERQX parfum kun je het best aanbrengen op de onderarm, masseer het daarna zachtjes in voor het beste resultaat. Met het glazen staafje dat aan de binnenkant van de dop is bevestigd, breng je een druppeltje op de boven- of onderkant van de onderarm aan. Met de andere onderarm dan zachtjes in masseren, door de armen gekruist over elkaar te wrijven. Binnen een paar seconden zal je de uitzonderlijke lekkere geur ruiken.

 

Back to top
Hoe lang gaat een flacon mee?

Hoe lang een flacon meegaat is heel erg afhankelijk van de persoon die DERQX gebruikt. Hier kan je dus geen exact antwoord op geven. We zeggen wel eens: het gaat net zo lang mee als een fles goede Cognac. Daar kan je zeer lange  tijd van genieten, maar je kan hem ook in een paar avonden leeg maken.

Maak je er dagelijks gebruik van of alleen voor speciale gelegenheden? Het is in ieder geval zeer zuinig in het gebruik. Je hebt nog géén druppel per keer nodig.

In een flacon DERQX zit 3ml, dat zijn ongeveer 100 kleine druppels. Genoeg dus voor 100 speciale gelegenheden.

Druppel-plat

 

Back to top
Waar komt DERQX vandaan?

worldmap

DERQX komt uit het Midden Oosten. De Arabieren uit deze regio, hebben zich sinds duizenden jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van parfums op oliebasis. Een paar van de gebruikte ingrediënten zijn: Muskus (komt van het Muskushert wat voorkomt in de Himalaya en in Tibet. Muskus wordt in de bronstijd uit de buikklier afgescheiden), Wierook: (komt van een struikgewas dat groeit in Somalië en Zuid-Arabië), Mirre (Mirre is een sap dat afscheidt via de schors van een 'Commiphora Myrrha' boom die groeit in Somalië, Jemen, Eritrea en Ethiopië. Mirre creëert de speciale balsamico geur in DERQX. Maar het exacte recept blijft natuurlijk geheim.

 

Back to top
Is een parfum eigenlijk wel bedoeld voor mannen?

In onze Westerse wereld wordt vaak gedacht dat parfum alleen gemaakt is voor vrouwen. "Mannen gebruiken dat niet" is het vooroordeel.

Maar waarom eigenlijk niet? Een parfum heeft een veel hogere geur concentratie dan After Shave of Eau de Toilette met als voordeel dat je er veel minder van nodig hebt. Handig toch? en mannen mogen toch ook goed ruiken?

Dus het antwoord is JA, parfum is óók voor mannen.

Dat bewijzen we met "the power of passion"

Back to top
over bestelproces en de financiën
Hoe werkt de DERQX-code?

Zodra je een flesje DERQX bestelt, kun je een DERQX-code invullen. Je gebruikt hier de code die je hebt gekregen van degene die DERQX aan jou heeft aanbevolen. Zodra je dit doet, ontvang je €10,- korting op je bestelling en tevens krijgt je zelf ook een unieke DERQX-code.
Deze persoonlijke DERQX-code kan je gebruiken wanneer jij DERQX weer bij anderen aanbeveelt, bv je familie, vrienden of collega's. Zodra iemand een flesje DERQX bestelt en jouw DERQX-code gebruikt, krijgt deze persoon €10,- korting op zijn of haar bestelling.

Success

Maar misschien nog wel belangrijker:
Jij verdient een aanbevelingsvergoeding van €25,-. Deze vergoeding wordt aan je DERQX-code saldo toegevoegd. Het opgebouwde saldo wordt automatisch naar jouw bankrekening overgeboekt. Je kunt deze code zo vaak gebruiken als je maar wilt en telkens ontvang je €25,- op jouw saldo zodra iemand met jouw code heeft besteld!
Dat kan dus aardig oplopen: Vertel het aan 10 vrienden en je hebt €250,- verdiend!

De DERQX-code kan je 3 maanden gebruiken, hierna komt deze automatisch te vervallen. Wens je hiervan gebruik te maken, vul dan de velden met jouw bankgegevens in, zodat bij ons bekend is waarnaar jouw verdiende geld kan worden overgemaakt. Zodra je zelf een nieuwe aankoop doet, kan je natuurlijk je eigen DERQX-code gebruiken en zodoende €10,- korting, plus €25,- aanbevelingsvergoeding retour ontvangen op je bestelling.
Dat is dus €35,- korting!

Back to top
Hoelang blijft de DERQX-code geldig?

Calendar

 

Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een eigen persoonlijke DERQX-code die je aan vrienden kunt uitdelen.

Deze code kent een geldigheids duur, deze is terug te vinden op de op de DERQX-code bonnen die je kunt downloaden via een pdf document. Daarnaast kun je ook op "mijn pagina" bij je persoonlijke gegevens je DERQX-code(s) zien en de datum tot wanneer de code geldig is.

Back to top
Hoeveel krijg ik uitbetaald en wanneer?

Om te zien hoeveel je uitbetaald krijgt ga je naar "mijn pagina". Hier vind je een overzicht van je tegoeden. 

Voor iedere bestelling die met jouw DERQX-code geplaatst is ontvang je €25,-.
De opgebouwde tegoeden worden na drie weken uitbetaald.

uitbetalen-small

De reden hiervoor is de volgende: DERQX klanten mogen binnen twee weken de bestelling zonder opgave van reden terugsturen. Pas na twee weken zijn wij er dus zeker van dat de verkoop definitief is. Het uitbetaalproces gaat automatisch.
Je hoeft hier niets voor te doen, behalve dan er natuurlijk voor zorgen dat we je bankrekeningnummer weten. 

Back to top
Waar geef ik mijn bankrekeningnummer op?

geld

Voor het uitbetalen van opgebouwde tegoeden door bestellingen via jouw persoonlijke DERQX-code dien je je bankrekening nummer in te geven.

Na je registratie kun je inloggen op "mijn pagina" Je komt dan in je persoonlijke overzicht. Hier kun je je bankrekeningnummer opgeven en opslaan. Controleer goed dat je het juist nummer opgeeft, de verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Jouw bank gegevens blijven natuurlijk strikt geheim, wij garanderen jouw privacy voor 100%.

Back to top
Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Wij verzenden binnen één werkdag. 

De verzendkosten hangen af van het land waar u woont.

Nederland € 6,95
Austria € 13,00 
België € 13,00 
Denmark € 13,00 
Finland € 18,50 
France € 13,00 
Germany € 13,00 
Italy € 13,00 
Luxemburg € 13,00 
Norway € 19,30 
Poland € 18,50 
Portugal € 18,50 
Spain € 13,00 
Sweden € 13,00 
United Kingdom € 13,00 
Back to top

FAQ | Algemene voorwaarden| Privacy | Mijn pagina